Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Régi tölgyfa lépcső újraburkolása tölgyfával és biztonságossá tétele

Ebben a bejegyzésben szeretnénk nektek megmutatni, hogy mit is lehet kihozni egy régi, nem éppen tökéletes, mai stílusirányzatok szerint nem éppen divatos (csúnya, de ez ízlés kérdése is) lépcsőből, ami egy nagy ház három emeletét köti össze. 

A megrendelő igénye volt továbbá hogy 4 pici gyerekük számára biztonságossá tegye a lépcsőt, mivel a jelenlegi verzióban akár a fokok közé is be lehet lépni és leesni, de a korláton is könnyen áteshetnek, ráadásul folyamatosan felmásznak rajta.


Több árajánlatot is kapott a megrendelő, különféle koncepciókra, a lépcső teljes újraépítésétől kezdve számos alternatívára. Végül a mi árajánlatunkat fogadta el és utólag örült döntésének, miszerint a fokokkal korrigálhatók a vasszerkezet hibái és egy jobb kialakítású korlát a gyerekek számára is biztonságossá teheti azt. Ráadásul némi szín változtatással igazi, elegáns éke lett a lakásnak, melyet biztonsággal használhatnak a pici gyerekek is.

 

Lássuk milyen volt a lépcső, amikor megérkeztünk felmérni?

Régi tölgyfa burkolat fém lépcsőszerkezeten

A képen jól látható, hogy a lépcsőfokok felületkezelése szinte teljesen lekopott, elvetemedtek, repedések keletkeztek, néhány már el is tört és cserélve is volt, De ez csak a design részét rontja, a korláton bárki kieshet és látható hogy a lépcsőlapok nem lógnak egymásra, emiatt használata kényelmetlen, kellemetlen érzés és nem is biztonságos.

 

Elkészítettünk egy egyszerűsített látványtervet, mely elnyerte megrendelőnk tetszését is.

Látványterv Fa lépcső burkoláshoz tölgyfából, fa korlát kapaszkodóval és fekete acél pálcákkal

Így elbontottuk a régi lépcsőt és megvalósítottunk a látványterven látott lépcsőt, melynek minden részletét a ház adottságaihoz igazítottunk, volt ahol még 15 cm-t ki is szélesítettük.

 

Régi fémlépcső újraburkolása tölgyfával, korláttal és fekete korlát pálcákkal.

Hogy teljes legyen az összkép a lépcsőburkolás mellé lecseréltük az ablakot is, így anyagában passzol a lépcsőhöz és kellemesen illeszkedik a látványba, emellett a régi vékony üveg helyett 22mm vastag argon gázzal töltött magas hőszigeteléssel rendelkező került bele.

 

Megrendelőnknek nagyon tetszett és mint ígértük a korábbi kényelmetlen veszélyes lépcső helyett egy kényelmes, biztonságos lépcsőt kaptak mely megjelenésében is otthonuk egyik éke lehet, a 40mm vastag táblásított, hossztoldott tölgyfa lépcsőfokoknál a repedés vagy eltörés szinte teljesen kizárható, elég egy csiszolás / lakkozás nagyjából 15 évente és örök darab.

Köszönjük ezt az izgalmas kihívásokkal teli munkát és várjuk a továbbiakat.

  • Tölgyfa lépcsőburkolat fém vázon
  •  tölgyfa burkolat és korlát acél lépcsőszerkezettel
  • Tölgyfával burkolt fém szerkezetes lépcső fa korláttal, fekete korlát pálcákkal
  • Lépcső burkolás tölgyfával

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on