Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Elrontották a lépcsőm betonozását! Mit tehetek?

Lépcső készítéseink során számtalan esetben találkoztunk már azzal, hogy a házépítés folyamán már korábban elkészített beton lépcsőnek kritikán aluli a minősége. 

Jellemző lépcső betonozási hibák:

  • A lépcsőfokok nem vízszintesek
  • A lépcsőfokok magassága eltérő
  • A lépcsőfokok mélysége eltérő
  • A fokok felülete nem egyenes

 

Ezek a hibák első ránézésre nem is mindig észrevehetőek, de egy mérőszalaggal és vízmértékkel könnyedén ellenőrizhetőek, még a lépcső betonnal való kiöntése előtt, amennyiben lehetséges, mert utána javítani már nem olyan egyszerű.

Mi a megoldás ha lépcsője beton alapja rossz minőségben lett kivitelezve?

Mivel szeretjük a kihívásokat, ezért külön szoktuk szeretni az ilyen lépcsőket, mivel jó alapokra könnyű építkezni, de rossz alapokból valami gyönyörűt alkotni, az már komoly kihívás.

Mit ne tegyen, ha elrontották lépcsője betonozását?

Lehetőleg ne tegyen semmit, ne próbálja meg kijavíttatni a kőművessel, mert csak több kárt fog okozni, ha nekiáll csemperagasztóval kikenegetni, mivel az nagy vastagságban nem tart és bármivel is ragasztják utána rá a lépcsőfokokat, azok idővel elengednek, mert a ragasztó a lépcsőlapról nem jön le és a csemperagasztót sem engedi el, a csemperagasztó viszont rétegesen felszakad, mivel nem olyan igénybevételre és erőhatásokra van tervezve, mint amiket egy faburkolatos betonlépcső kapni fog.

A betont javítgatni semmi értelme, inkább a fa burkolatnál kell megoldani, hogy kihozza ezeket az egyenetlenségeket és a végeredmény egy szép egyforma fokokkal rendelkező vízszintes fa lépcsőburkolat legyen ami speciális dűbelekkel van alátámasztva, amiknek a segítségével minden egyenetlenség kihozható és akár 2-3 cm a lépcsőfokok magasságában való eltérés is kijavítható.

 

Mi a megoldás?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot lépcsőjének fa burkolatára, melyet ha szükséges speciális hézagoló dűbelekkel támasztunk alá és poliuretán ragasztó habbal rögzítünk a helyére, ami száradás közben tágulva kitölti a fennmaradó réseket, ezzel egy stabil, nyikorgás és mozgás mentes fa lépcsőfelületet kialakítva, ahol nyoma sincs a kezdeti elrontott vagy borzasztó rossz minőségben kivitelezett betonlépcsőnek.
 

 

Kérje árajánlatunkat az alábbi űrlapon!

 

Kategória

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on