Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Használati feltételek

Az extremfa.hu oldal (üzemeltetője: Bátor Zoltán Székhely: Göd Füzike utca 34. Adószám: 562-636-64-1-33) használatára, a leadott árajánlatkérésekre, illetve online szolgáltatatásokra (pl lépcső méret kalkulátor) az alábbi használati feltételek vonatkoznak:

 

Lépcső méret kalkulátor:

A kalkulátort mindenki csak saját felelőségére használhatja, a belőle kinyert adatok csupán tájékoztató jelegűek egy lépcső építéséhez, de számos további nem beépíthető szempont alapján szükség lehet a módosításukra, így egy lépcső készí(te)tése előtt mindenképpen szükséges a megfelelő szakemberrel való konzultáció.

 

Árajánlat kérő és kapcsolatfelvétel űrlap:

Árajánlat kérő űrlapunk kitöltése nem von magával semmi nemű kötelezettséget sem a megrendelő, sem a kitöltő oldaláról, használata díjmentes.

 

Országos árajánlatkérés több cégtől:

Ezen űrlapunk kitöltésével hozzájárul, hogy a beküldött adatait megosszuk a weboldalunkon regisztrált cégekkel, vállalkozókkal, akik felkereshetik a megadott elérhetőségeken és a munka elvégzéséhez szükséges adatokat, informácikat kérhetnek, illetve időpontot egyeztethetnek egy személyes felméréshez, ami segíti a minél pontosabb árajánlat elkészítését.

Az árajánlatkérésekre jelenkező cégek tevékenységéért (felkeresés, árajánlat, kivitelezés, határidők) az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal és nem is garantálja, hogy minden árajánlatkérésre érkeznek jelentkezők.

A beküldött személyes adatok (Vezetéknév, Keresztnév, Emailcím, Telefonszám, Település) csak a bejelntkezett cégek számára lesznek láthatók.

 

Regisztráció Cégeknek vállalkozóknak:

Az oldalon regisztált cégek kötelesek betartani a felhasználási  feltételeket, ezek megszegése a felhasználó profil és a hozzá kapcsolódó összes tartalom törlését is eredményezheti.

Az oldalon regisztrált cégek, kötelesek nyomdafestéket tűrő hangnemben, kulturáltan kommunikálni, mind az ügyfelekkel, mind a feltöltött tartalmaikban.

Az oldalra csak olyan szöveges vagy képi tartalom tölthető fel, aminek a feltöltő jogusult a használatára.

Az árajánlatkérésekből keletkező kapcsolatfelvételek és létrejött szerződések az oldal üzemeltetőjét semmilyen felelősséggel nem terhelik, minden ezekből fakadó esetleges jogi vagy anyagi következményt az árajánlatkérő és az árajánlatot adó cég egymás között köteles rendezni.

 

Általános rendelkezések:

Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot az oldalon szereplő tartalmak, űrlapok, képek és szolgáltatások bármikor történő változtatására, megszüntetésére.

Az oldalon megjelenő tartalmak az üzemeltető tulajdonát képezik, ebbe beleértendő a felhasználók által feltöltött tartalmak is.

Az oldalra a látogatók vagy a regisztrált cégek által feltöltött tartalmakért az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, az illegális vagy másokat sértő uszító tartalmak törlésre kerülnek, az általuk okozott jogi következmények minden esetben a feltöltőt terhelik.

Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot hogy indoklás nélkül töröljön bármely tartalmat amennyiben az bárkit sért, vagy nem megfelelő stílusban, minőségben készült.

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet és a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény rendelkezései is irányadóak.

 


Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on