Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Hogyan mérjük fel a fa lépcsőburkolatot betonlépcsőnél?

Egy lépcső fával történő burkolása előtt mindenképp szükséges a lépcső pontos felmérése, de ezek a méretek sajnos nem találhatók meg az alaprajzon, így le kell őket mérni egyesével minden fokon. 

Alábbi lépcső ábránkon illusztráltuk, hogy egy fa lépcsőburkolást megelőző árajánlatkéréshez, milyen méreteket érdemes elküldeni számunkra, ami alapján könnyedén és gyorsan tudunk már árajánlatot adni. Az első és az utolsó néhány hok egyenes, így azokat ugyanúgy kell mérni mint a többi képen lévő egyenes fokot.


Mire ügyeljünk fa lépcsőburkolatunk felmérése folyamán?

Nem minden lépcsőfok egyforma, így hasonlítsuk össze az alábbi ábrán látható lépcsőfok fokait lépcsőnkkel és minden fok lemérése előtt nézzük meg, hogy hol is kell mérni pontosan, mert van aminek a hossza nagyobb mint az eleje.

 

Néhány speciális fok:

7 - 10 - A legtöbb lépcsőfoknál a lépcsőfok elejének hossza megadja a lépcsőfokhoz szükséges anyag hosszát, de ez és a hasonló formájú fokok kivételt jelentenek, így nem a fok elejének hosszára, hanem a hosszabbik átlójára lesz szükségünk árajánlatunk elkészítéséhez. itt a nyíl nem véletlenül lóg bele a falba, mivel a lépcsőfok itt is hosszabb.

11 - Ennek a foknak a hossza szintén hosszabb, mint a lépcsőfok eleje.

 

Lépcsőfokok magassága:

Amennyiben szeretne a fa lépcsőlapok hoz homloklapot (más néven rugdosót) is rakatni, akkor szükség lesz a lépcsőfokok magasságának lemérésére is. Itt nincs szükség a fa burkolat vastagságával kalkulálni, azt már megtesszük mi, csak a tényleges beton fokok legnagyobb magasságára van szükségünk árajánlatunk elkészítéséhez.

 

Korlátok lemérése:

A fa lépcsőburkolathoz nem érő, a falon elhelyezkedő korlátok hosszát nem mindig vízszintesen, hanem a lépcső emelkedését követve követve kapjuk meg a tényleges hosszukat. 

Amennyiben nem csak falra szerelt kapaszkodót, hanem teret részlegesen vagy teljesen lezáró korlátot szeretne, akkor szükségünk lesz még a korlát lépcsőtől számított magasságára is.

Mi történik az árajánlatkérés elküldése után?

Természetesen árajánlatkérése elküldése után felhívjuk és egyeztetjük a további részleteket illetve megbeszéljük az esetlegesen felmerülő kérdéseket.

Ezután az összes szükséges információ birtokában elkészítjük árajánlatunkat és a megadott email címre emailben, csatolva .PDF formátumban továbbítjuk.

Ez az árajánlat csak egy közelítőleges árajánlat, melyet még egy személyes felmérés során konkretizálunk, de ha a fokok pontosan a megadott instrukciók alapján vannak lemérve, akkor nem szokott eltérés lenni, ezért mondhatjuk hogy egy 99% pontos árajánlatot tudunk adni.
 

Amennyiben szeretné árajánlatunkat minél előbb megkapni, kérjük mérje le a lépcsőfokok méreteit és küldje el nekünk árajánlatkérésével együtt.

 

Kategória

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on