Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Miből legyen a fa lépcsőburkolat tartószerkezete?

Amennyiben a fát választottunk lépcsőnk burkolásához még mindig van egy eldöntendő feladatunk, mégpedig az, hogy eldöntsük milyen tartószerkezete legyen a lépcsőnknek.
Fa lépcsőlapokat ugyanis különféle tartószerkezetekre is rögzíthetünk számos módon és variációban, hogy az otthonunk berendezéséhez minél jobban illeszkedjen. Nézzük, hogy milyen lehetőségeink vannak pontosan?

Beton, vagy Gpiszbeton lépcsőszerkezet

Erős, stabil és csöndes megoldás, ha lépcsőnk szerkezetének betont választunk, mivel teljesen merev, nem hajlik, rugózik vagy remeg amikor járunk rajta. A beton lépcsőre helyezett fa lépcsőburkolat szintén elég statikus felületet ad, min a járás kényelmes, stabil és biztonságos. Látszólag csupa jót lehet csak róla elmondani, úgy tűnne nincs is értelme más anyagból csinálni egy lépcső tartószerkezetét... Egyetlen hátulütője, hogy nem átlátható, tehát nagy teret vesz el, mivel vannak olyan megoldások, melyekkel a lépcsőfokok között átláthatunk, így sokkal szellősebbé téve a lépcsőt, ezek különösen előnyösek, ha lépcsőnk nem falak között vagy a fal mellet halad, hanem szabadon áll egy helység közepén például.

Fával burkolt beton tartószerkezetű lépcső

Fa lépcső tartószerkezet

Hogy lépcsőnk ne legyen zárt, hanem át lehessen látni lentről a fokok között egy praktikus megoldás a fa, mert elég két oldalon egy-egy merevítő közé rögzíteni a lépcsőlapokat, így nincs szükség homloklapokra és máris egy átlátható lépcsőt kaptunk, ami nem zárja el a fényt a helység nagy részében.

Fa lépcső fából készített tartószerkezettel

Vas lépcső tartószerkezet

Az átlátható lépcsők másik nagyon praktikus tartószerkezete a vas, melynek segítségével minimalizálhatjuk a lépcsőt tartó szerkezet méretét, mivel kis keresztmetszetben is rendkívül erős.

Vas lépcső tartószerkezet fa lépcsőlapokal borítva

Üveg lépcső tartószerkezet

Az igazán minimalista megjelenést kedvelőknek egy különleges megoldás az üveg tartószerkezetű fa lépcső, ahol a lépcsőfokok két üveglap közé vannak csavarral rögzítve vagy akár ragasztva, ezzel azt a hatást keltve, mintha a lépcsőlapok a levegőben lebegnének.

Üveg lépcső tartószerkezet, fa lappal

 

Kategória

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on