Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Fa Lépcső LED Világítással?

Manapság egyre divatosabb, hogy a fa lépcsőburkolatba világítást is építenek, mely azon kívül, hogy rendkívül mutatós és esztétikus is tud lenni, biztonságosabbá is teszi a lépcsőn való közlekedést, mivel a fény pont oda esik ahova kell és nem vetünk árnyékot a lépcsőburkolatra, mint egy felülről történő megvilágítás esetén. 

 

Milyen világítást szereljen lépcsőjébe?

Napjaink modern technológiája már számtalan különféle világítótestet kínál, de fa lépcsők esetében a leg hasznosabbnak a LED és a spot lámpák bizonyulnak, mivel mindkettő kis helyre beszerelhető. LED-ek közül szintén hatalmas a választék, de számunkra leginkább a LED szalagok és LED panelek, amik érdekesek lehetnek. A nagyon extrém igényeket is kielégítik a különféle lépcsőfokba építhető színváltós LED szalagok, melyek távirányítóval, vagy akár mobil alkalmazással is üzemeltethetők.

 

Hova érdemes világítást építeni egy lépcsőbe?

A lépcsőfokok aljába helyezett alumínium LED csatorna (sín) a lépcsőfokok homloklap elé lógó részébe kerül bemarásra, majd beütésre. Ebbe a profilba behúzhazó, vagy rá pattintható fedelet lehet tenni, ami megvédi a ledeket a porosodástól, sérüléstől és akár megtöri illetve szórja az alapból vakító fényt, hogy ne bántsa a szemünket és ne vakítsa el aki bele néz. Ezekből a fedelekből van átlátszó, áttetsző és opálos, aminél már egybefüggő fehér világító csík látszik csak.

 

A lépcsőfokok mellé a falba helyezett kerek vagy szögletes LED vagy spot lámpák szintén elegáns és ízléses megoldást biztosítanak és akár a lépcsőlapok aljába épített led világítással együtt is remekül alkalmazhatók.

 

A lépcső homloklapjába szintén bele lehet tenni LED vagy spot lámpatesteket, ezek is közvetlenül a fokot világítják ,meg, így téve még biztonságosabbá a lépcsőn való közlekedést. 

 

A lépcső mellett futó korlátba is beépíthető LED szalag világítás, mely szintén nagyon különleges optikai hatást kölcsönöz és egyedivé teszi lépcsőnket.

 

A lépcsőt szegélyező fába is bele lehet marni a led szalag alumínium profilját, amivel szintén nagyon különleges hatást érhetünk el. 

 

Lépcső 10% kedvezménnyel

 

Kategória

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on