Fa Lépcső LED Világítással? | Extrém Fa
Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Lépcső Számítás Egyszerűen? - Online Lépcső Méret Kalkulátor

Lépcső Számítás - Online lépcső méret kalkulátor

Fa Lépcső LED Világítással?

Manapság egyre divatosabb, hogy a fa lépcsőburkolatba világítást is építenek, mely azon kívül, hogy rendkívül mutatós és esztétikus is tud lenni, biztonságosabbá is teszi a lépcsőn való közlekedést, mivel a fény pont oda esik ahova kell és nem vetünk árnyékot a lépcsőburkolatra, mint egy felülről történő megvilágítás esetén. 

 

Milyen világítást szereljen lépcsőjébe?

Napjaink modern technológiája már számtalan különféle világítótestet kínál, de fa lépcsők esetében a leg hasznosabbnak a LED és a spot lámpák bizonyulnak, mivel mindkettő kis helyre beszerelhető. LED-ek közül szintén hatalmas a választék, de számunkra leginkább a LED szalagok és LED panelek, amik érdekesek lehetnek. A nagyon extrém igényeket is kielégítik a különféle lépcsőfokba építhető színváltós LED szalagok, melyek távirányítóval, vagy akár mobil alkalmazással is üzemeltethetők.

 

Hova érdemes világítást építeni egy lépcsőbe?

A lépcsőfokok aljába helyezett alumínium LED csatorna (sín) a lépcsőfokok homloklap elé lógó részébe kerül bemarásra, majd beütésre. Ebbe a profilba behúzhazó, vagy rá pattintható fedelet lehet tenni, ami megvédi a ledeket a porosodástól, sérüléstől és akár megtöri illetve szórja az alapból vakító fényt, hogy ne bántsa a szemünket és ne vakítsa el aki bele néz. Ezekből a fedelekből van átlátszó, áttetsző és opálos, aminél már egybefüggő fehér világító csík látszik csak.

 

A lépcsőfokok mellé a falba helyezett kerek vagy szögletes LED vagy spot lámpák szintén elegáns és ízléses megoldást biztosítanak és akár a lépcsőlapok aljába épített led világítással együtt is remekül alkalmazhatók.

 

A lépcső homloklapjába szintén bele lehet tenni LED vagy spot lámpatesteket, ezek is közvetlenül a fokot világítják ,meg, így téve még biztonságosabbá a lépcsőn való közlekedést. 

 

A lépcső mellett futó korlátba is beépíthető LED szalag világítás, mely szintén nagyon különleges optikai hatást kölcsönöz és egyedivé teszi lépcsőnket.

 

A lépcsőt szegélyező fába is bele lehet marni a led szalag alumínium profilját, amivel szintén nagyon különleges hatást érhetünk el. 

 

Lépcső 10% kedvezménnyel

 

Kategória

Lépcső árajánlat kérés

A lépcsők árajánlat készítése mindenképpen helyszíni felmérést igényel, de a hatékony munka elősegítése érdekében, kérjük töltse ki az alábbi árajánlatkérő űrlapot!

Az űrlap elküldése után már felkészülten tudjuk önt felkeresni egy INGYENES, személyes helyszíni felmérésre, ahol segítünk akár a lépcső megtervezésében is.

​​​​​​

Amennyiben rendelkezik kupokóddal, kérjük itt adja meg hogy érvényesíthesse kedvezményét!
Kérjük adja meg, hogy mikorra szeretné az ajánlatkérésben részletezett lépcsőt elkészíteni, minimális határidő 1 hónap, de folyamatban lévő munkáinktól függően, ez akár több hónap is lehet.
Kérjük adja meg a címet, ahol személyesen is fel tudjuk mérni a lépcsőt.
további sor hozzáadása
Kérjük írja be a meglévő beton lépcsőfokok méreteit: Hosszúság * Mélység * Magasság - Darabszám formában, az alábbi linkre kattintva megnézhati, hogy fordulós lépcsők esetében, mely lépcsőfokoknak milyen méreteire lesz szüksége (új ablakban nyílik meg). Lépcső felmérési útmutató.

Elég CM pontosan mérni!!! 


A + jellel egy újabb sort tud hozzáadni, kérjük minden fokot külön sorba írjon. A hozzáadás gombbal további tetszőleges számú rublikát adhat hozzá.
 
 
A puhafák (borovi fenyő, luc fenyő) olcsóbbak, míg a keményebb fák (bükk, tölgy) drágábbak.  A laminált lépcsők felülete függ az laminált anyag minőségétől, de jó minőségű anyag esetén magas kopásállósággal és vízállósággal rendelkeznek és tartós megoldást biztosítanak.
A lépcsők biztonságát nagyban javítják a korlátok, melyekbe megbotláskor könnyedén megkapaszkodhatunk, így elkerülhető a lépcsőn leesés. Gyerekek és idősek által használt lépcsőkre különösen javasolt mindkét oldalra kapaszkodót tenni.
A falburkolatok elegáns megjelenést kölcsönöznek és megvédik a lépcső mellett lévő falat az esetleges sérülésektől. Jelölje be ezt a lehetőséget ha igen!
A beépített világíátsok biztonságosabá teszik otthonunk lépcsőit, mivel jól láthatóvá teszik a lépcsőfokokat
Kérjük írja le minél részletesebben elképzeléseit.
2 + 4 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on