Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Lebegő Lépcsők Fa Lépcsőburkolással

A lebegő lépcsők egy külön kaszt a lépcsők között és különleges megjelenést is biztosítanak, mivel általában maximum egy oldalon vannak a falhoz rögzítve így instabil hatást keltve (csak ránézésre) ugyanis a falhoz érő oldaluk csak látszólag simul kecsesen a falhoz. Valójában egy vastag, általában u profilú gerenda van a falba süllyesztve (industrial lépcsőknél akár látszódni is szokott) és erre hegesztve vannak erős acél lapok vagy rudak esetleg egy zártszelvény keret, ami bőven elég tartást biztosít. Ezt a vas szerkezetet általában fa lépcsőburkolás takarja el, ami kellemes meleg megjelenést és kényelmes, biztonságos használatot kölcsönöz a fával burkolt lebegő lépcsőknek.

Aki nem bízik ennek ellenére sem az egy oldalon rögzített lebegő lépcsőkben, az választhatja a másik oldalon a drót huzal vagy az acélcső lépcső függesztő megoldásokat, melyek meghagyják a lebegő lépcső jelleget, de tovább erősítik a szerkezetet. 

Egyszóval a lebegő lépcsők mind kialakításukban, mind pedig megjelenésükben otthonunk ékei lehetnek, remek választás ha valaki szereti az átlagostól kicsit eltérő lakberendezési tárgyakat.

Itt még fontos megjegyezni, hogy a lebegő lépcsők utólag nem mindig kialakíthatók, mert a tartó falvastagságon túl számos dolgot érdemes már a tervezéskor figyelembe venni, így új ház építése esetén érdemes ennek a megtervezésére külön hangsúlyt fektetni. 

A következő néhány lebegő lépcső kép szolgáljon segítségül az ötleteléshez, hogy milyen szerkezetű és burkolatú lépcső kerüljön épülő házába.

Kategória

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on