Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Járólappal burkolt beton lépcsők burkolása fával? Lehetséges?

Amennyiben nem új házról beszélünk, általában a lépcső is rendelkezik már burkolattal, ami akár 20-30 éves is lehet és ennyi idő alatt a járólapos burkolat megkopik, ott ahol használják, ezért az újraburkolást igényel. Aki elsőre nem fával burkoltatta lépcsőjét, az általában másodszorra azzal szeretné, viszont ilyenkor merül fel a kérdés, hogy mi legyen a korábbi burkolattal. 

Amennyiben a korábbi járólapos burkolat stabil (a fokok nem kopognak, nem mozognak a lapok és nem jöttek fel), akkor szerencsés helyzetben vagyunk, mivel elkerülhető a nagy kosszal és munkával járó korábbi burkolat felvésése és költséges elszállíttatása, mivel ha a jelenlegi burkolat évek, vagy akár évtizedek óta nem jött fel, valószínűleg most sem fog, hogy még egy erősebb burkolatot helyezünk rá. 

Amennyiben a korábbi járólapos burkolat már nem tűnik stabilnak, nem érdemes vele kísérletezni, mert tönkreteheti az új fa burkolatot, ami ha megfelelő minőségben van kivitelezve kitarthat akár 40-50 évig is.

A járólapra ugyanúgy rá tudjuk ragasztani a lépcsőlapokat, mint a betonra, így ha fa burkolatot szeretne korábban járólappal burkolt lépcsőjére, akkor bátran keressen fel minket és kérje árajánlatunkat alábbi űrlapunk segítségével. 

 

 

Kategória

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on