Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Fa lépcső burkolás fényképes homloklappal?!

Fa lépcsőburkolás esetében mindig kérdés hogy legyen-e homloklap vagy sem, de ennek eldőlésétől függetlenül a következő kérdés 100%-ban az, hogy milyen színű legyen a homloklap vagy annak a helye.  

Ezen cikkünkben szeretnénk bemutatni egy olyan lehetőséget ahol az egységes fa felületet valami különlegessel dobhatjuk fel, ami egyben kiemeli a fa szépségét, de önmagában is szemet gyönyörködtető látvány, mely egy mesebeli hellyé változtathatja akár a lépcsőházat. 

A fényképes homloklappal ellátott betonlépcsők további előnye, hogy ahelyett hogy szűkítenék a teret mint a fa homloklapos, vagy festett natúr homloklappal ellátott társaik, inkább, növelik azt, mivel lépcsőnk alatt akár a Grand kanyon is húzódhat több kilométeres panorámát biztosítva lépcsőházunkba.

Az ötlet még annyira új, hogy az alábbi képek még számítógéppel készültek, de ezeken szerintem jól látható az ilyen megoldás adta lehetőség.

A fényképes homloklappal ellátott fa lépcsőburkolatoknak csupán a képzeletünk szab határt, ráadásul fényképeken túl bármilyen grafika is felhelyezhető ilyen megoldással. Amit fontos figyelembe venni, hogy ez elsősorban egyenes lépcsők fával burkolása során alkalmazható megoldás, fordulós lépcsők esetében nem működik ennyire mutatósan, bár megfelelő képekkel azt sem lehetetlen kivitelezni. 

  • Fa lépcsőburkolat fényképes homloklappal
  • Levendulás homloklapos lépcső
  • Homloklap éjjeli panorámával
  • Tejútrendszeres homloklapos falépcső

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on