Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Egy lépcső (újra)burkolás, tölgyfával, LED világítással, Extrém Fa stílusban

A tölgyfa előkelő helyen áll a faanyagok között, nem csak hazai de külföldi viszonylatban is kiemelten kedvelt sokrétű felhasználásának és látványos megjelenésének köszönhetően, így nem véletlenül a fa lépcsőkészítés / fa lépcsőburkolás egyik legkedveltebb anyaga, mivel jól ellenáll a fizikai igénybevételnek, így járófelületnek is remekül alkalmas, ugyanakkor a víznek is jóval hosszabban áll ellen, mint egyéb hazai fafajták, így akár kültéri lépcsők esetén is remekül alkalmazható.

A következő lépcső lépőlapja és homloklapja is tölgyfából készült, a lépcsőlapok natúr színben vizes bázisú parkettlakkal kezelve, míg a homloklapok a lakkozás előtt egy fehér vékony lazúr felületkezelést is kaptak.

A lépcsőfokok aljába led világítás került  beépítésre, mely segíti az éjszakai közlekedést és a ledsínbe pattintható opálos fedőnek köszönhetően nem vakít el a lépcsőn felfelé közlekedéskor sem.

A lépcső élei a ház minimál berendezéséhez hasonlóan, egy 3mm-es rádiuszú  gömbölyítést kaptak.


Így nézett ki a lépcső, amikor a tulajdonos felkeresett minket.

 


A lépcső történetéhez tartozik, hogy ez egy új házban készült elrontott betonlépcső, majd ismételten elrontott fa lépcsőburkolat kijavításaként készült. A korábbi lépcső kivitelezése nem volt 100%-os nak nevezhető, de még csak 50-nek sem, ráadásul az első használat során a lépcsőlapok felszakadtak a betonról a dűbelezés hiánya és a nem megfelelő felületelőkészítés illetve a rosszul megválasztott ragasztóanyagnak köszönhetően. Sajnos mivel sok helyen a lépcsőlapok is kicsik voltak , illetve 2 féle külön faanyagból készültek, így nem volt megmenthető. Mivel a készítője hosszabb ideje nem volt elérhető így el kellett bontani és újra kellett burkolni a lépcsőt.

Nem kopog, nem nyikorog, nem szakadnak fel a fokok a betonról és valószínűleg sok évtizeden keresztül fogja szolgálni új gazdáját ez a gyönyörű "újból" újjáépített tölgyfával burkolt betonlépcső.

Ilyen lett az Extrém Fa által újjáépített lépcső.

Az eddigi képeken bemutattuk hogy milyen volt amikor felkerestek minket a vadonatúj lépcsőburkolat a képek alatt lévő galériában megtekinthető hogy  milyen lett, miután az Extrém Fa elbontotta és újjáépítette... :)

 

 

  • Tölgyfa Lépcső Burkolat Led világítással
  • Tölgyfa lépcső burkolás LED világítással sötétben
  • Lépcsőburkolat Led világítással, üveg korláttal
  • LED világításos tölgyfa lépcsőburkolat felülről lefele nézve

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on