Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Különleges Fa Lámpák

Cherri Light - RGB LED Színváltós Uszadékfa Hangulatvilágítás

Otthonunk hangulatát a színeken és a berendezésen kívül, nagyban meghatározza az egyes helységekben uralkodó fényviszony, mely a mai modern technológiáknak köszönhetően csodásan manipulálható különféle színváltós lámpákkal és hangulatvilágító elemekkel, melyek eredménye kép, az adott helység által sugárzott légkört akár percről percre tudjuk változtatni, a meleg romantikustól, a nyugtatón árnyalatokon át, egészen a hideg színekig. Mikor épp milyen légkört szeretnénk magunk körül.

Antikolt Home Felirat RGB LED Színváltós Hangulatvilágítás

Az Extrém Fa csapatának egyik fő célja hogy olyan természetközeli, mégis a modern lakberendezésbe is beilleszkedő fa lámpákat készítsen, melyek segítségével teljesen egyedivé varázsolhatjuk egy helység hangulatát. 

 

Fából készült lámpáink mindegyike teljesen egyedi darab és kézzel készültek, ami garantálja a minőséget és az extrém megjelenést. Alapanyaguk a fa számos formája lehet az uszadékfától, egészen a finom megmunkálású furnérlemez lámpákig, de készítésük közben gyakran felhasználunk műgyantát, üvegtömböket, peddig nádat vagy akár kreatív papírokat is.

Uszadékfából készült lámpáink, a vad természet egy apró darabját hozzák otthonunkba, ami nappal egy elegáns dísztárgyként, sötétben pedig különleges extrém hangulatvilágításként szolgálnak.


Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on