Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Milyen fióksíneket használjunk konyhabútorunknál?

Egy egyedi konyhabútorok tervezése során általában nem kapnak elég hangsúlyt a beszerelt vasalatok, ezeken próbál mindenki spórolni, holott a minőségi bútorvasalat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kényelmes és praktikusan használható legyen konyhabútora. mivel a vasalatok felelnek az összes ajtó és fiók nyitásáért, csukásáért, illetve számos extra bútorvasalatot is beépíthetünk. 
Blum fiókrandszerek extrém konyhabútorokhoz
Ebben a cikkünkben a fiókokkal fogunk foglalkozni, melyek konyhabútorunk talán legpraktikusabb és legtöbb dolgot elnyelő tároló részei. Nyitásuk és csukásuk a konyhai tevékenységek során akár percenként többször is megismétlődhet és  ha ilyenkor nehezen működik, nem záródik vissza, lóg, kiesik... az nagyon sok apró kellemetlenséget okoz számunkra, amivel a konyhában töltött idő kevésbé lesz kellemes.

Magas minőségük és tartósságuk miatt az Extrém Fa elsősorban a Blum fiók redszereit használja konyhabútorai készítéséhez, mivel ezek segítségével garantálható az hogy a konyha nem csak szép lesz, de extrém kényelmes lesz a használata is.

Blum Metabox és Tandembox fiókrandszerek

A Metabox a Blum legrégebbi, bevált és megbízható fiókrendszere, a Tendembox pedi egy továbbfejlesztett változat, de mindkettő garancia a profi minőségre, az alábbi videó elmagyarázza és bemutatja a különbségeket.

 

Blum LeggraBox Fiókrandszer

Az előző kettőnél újabb és profibb megoldás a LeggraBox fiókrendszer, mely nagy súlyok esetén sem mond kudarcot, így bátran pakolhatjuk konyhabútorunk fiókjaiba a tányérokat vagy a poharakat is akár.

 

Blum ServoDrive elektromos fiók nyitó rendszer

Akik a legprofibb fiókmegoldások után érdeklődnek, azok számára fejlesztette ki a Blum cég a Servo Drive rendszerű elektromos fiók nyitó és záró rendszereket. Az lábbi videó bemutatja, hogy mennyire könnyen használhatók a servo drive rendszerrel szerelt konyhabútor fiókok.
 

Kategória

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on

Konyhabútor Árajánlat Kérés

Űrlap kiválasztása
Amennyiben rendelkezik kupokóddal, kérjük itt adja meg hogy érvényesíthesse kedvezményét!
Kérjük adja meg a címet, ahol személyesen is fel tudjuk mérni a helyszínt a pontos méretek miatt
Kérjük írja le minél részletesebben elképzeléseit.
2 + 0 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.