Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Milyen fióksíneket használjunk konyhabútorunknál?

Egy egyedi konyhabútorok tervezése során általában nem kapnak elég hangsúlyt a beszerelt vasalatok, ezeken próbál mindenki spórolni, holott a minőségi bútorvasalat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kényelmes és praktikusan használható legyen konyhabútora. mivel a vasalatok felelnek az összes ajtó és fiók nyitásáért, csukásáért, illetve számos extra bútorvasalatot is beépíthetünk. 
Blum fiókrandszerek extrém konyhabútorokhoz
Ebben a cikkünkben a fiókokkal fogunk foglalkozni, melyek konyhabútorunk talán legpraktikusabb és legtöbb dolgot elnyelő tároló részei. Nyitásuk és csukásuk a konyhai tevékenységek során akár percenként többször is megismétlődhet és  ha ilyenkor nehezen működik, nem záródik vissza, lóg, kiesik... az nagyon sok apró kellemetlenséget okoz számunkra, amivel a konyhában töltött idő kevésbé lesz kellemes.

Magas minőségük és tartósságuk miatt az Extrém Fa elsősorban a Blum fiók redszereit használja konyhabútorai készítéséhez, mivel ezek segítségével garantálható az hogy a konyha nem csak szép lesz, de extrém kényelmes lesz a használata is.

Blum Metabox és Tandembox fiókrandszerek

A Metabox a Blum legrégebbi, bevált és megbízható fiókrendszere, a Tendembox pedi egy továbbfejlesztett változat, de mindkettő garancia a profi minőségre, az alábbi videó elmagyarázza és bemutatja a különbségeket.

 

Blum LeggraBox Fiókrandszer

Az előző kettőnél újabb és profibb megoldás a LeggraBox fiókrendszer, mely nagy súlyok esetén sem mond kudarcot, így bátran pakolhatjuk konyhabútorunk fiókjaiba a tányérokat vagy a poharakat is akár.

 

Blum ServoDrive elektromos fiók nyitó rendszer

Akik a legprofibb fiókmegoldások után érdeklődnek, azok számára fejlesztette ki a Blum cég a Servo Drive rendszerű elektromos fiók nyitó és záró rendszereket. Az lábbi videó bemutatja, hogy mennyire könnyen használhatók a servo drive rendszerrel szerelt konyhabútor fiókok.
 

Kategória

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on