Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Konyhasziget, ami még élvezetesebbé teszi a főzést.

Nem tudja, hogy milyen jó is egy konyhában főzni az, aki még nem főzött egy jól megtervezett konyhaszigetes konyhában! Egy konyhasziget nem csak látványos design eleme lehet konyhabútorunknak, hanem nagyban megkönnyíti a főzést, mivel nagy körbejárható egybefüggő felületet biztosít, melyen kényelmesen ki tudunk pakolni mindent amire szükségünk van az előkészítés vagy a főzés során és a magasabbak még csak nem is verik be a fejüket a felső konyhaszekrénybe miközben a pulton dolgoznak, mivel a konyhasziget felett nincs szekrény, csak ha főzőlap is van beleépítve, akkor egy elszívó, de mivel kürtője nagyobb lehet mint a fal mellé helyezett társaié, ezért bátran tehetjük magasabbra is és így nem zavar, mikor bele akarunk nézni a fazékba.

Lássunk néhány konyhasziget ötletet, melyek megdobogtathatják egyesek szívét... :)

Kategória
Címkék

Kérjen árajánlatot több cégtől egyszerre az ország bármely pontján...

Ezen űrlap kitöltésével több cégtől is kérhet árajánlatot az ország bármely pontjáról.  Mivel weboldalunkról érkező megkeresések kiterjednek az egész országra, így sajnos sok esetben nem tudunk megoldást ajánlani a nagy távolságok miatt, így az oldalunkon regisztrált cégek az ország több pontjáról megtekinthetik és válaszolhatnak az itt beküldött árajánlatkérésekre. Ennek segítségével reméljük hogy minden látogatónk megtalálja az minőségben, árban és időben megfelelő árajánlatot. Amennyiben visszatérő ügyfelünk, vagy azt szeretné hogy mindenképp az Extrém Fa csapata végezze a munkát, kérjük használja az árajánlat kérés menüpont alatt található űrlapok egyikét.

Űrlap kiválasztása
Kérjük válassza ki milyen munkára szeretne árajánlatot kérni. Több lehetőség is választható.
Minőségi útmutató


Az alábbi értékek beállításával segítséget nyújthat a cégeknek az anyagok kiválasztásában és az ár kalkulációban.
Kérjük figyeljen rá, hogy a megrendelendő termékkel kapcsolatban minden információt részletesen tüntessen fel, ezzel segítve a legpontosabb árajánlat elkészítését.

 
Használati feltételek (új lapon nyílik meg)

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on