Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Konyha

Sokan azt sem tudják, hogy erre többféle megoldás is létezik, pedig egy igen fontos tényezője a konyhabútoroknak az élzárás, mivel általában minden részük bútorlapból készül, ami igen érzékeny a vizesedésre, márpedig víz az folyik a konyhába sokfele a mindennapos használat során. Ahhoz, hogy megakadályozzuk hogy a víz kárt tegyan álomkonyhánkban azokra az élekre, amik vízzel érintkeznek megfelelő minőségű élzárást kell tenni, ami megakadályozza, hogy az oda kerülő víz beszívódjon a bútorlapba.


Sokat foglalkoztunk már cikjeinkben a konyhabútorok méreteivel, de eddig még nem esett arról szó, hogy hogyan lesz egy konyha tökéletesen a mi igényeinkre szabva és miként is néz ki egy konyhabútor megrendelés folyamata. Ezek pedig fontos szempontok, mert már itt eldől, hogy ki az akivel érdemes lenne konyhabútorunkat elkészíttetni. 

 

Konyhabútor fontos kérdései


Avagy: Egy konyhabútor méretezése...

 

Mivel a konyhabútor ideális esetben napi használatú bútordarab, ráadásul kifejezetten sok időt tölthetünk el naponta rajta dolgozva, így a szépségén kívül a méretezése is igen fontos, mivel ez határozza meg, mennyire lesz kényelmes a használata tulajdonosának, így egy konyhabútor tervezésekor a színek és a forma mellett erre érdemes külön hangsúlyt fektetni. 

 


Egy egyedi konyhabútorok tervezése során általában nem kapnak elég hangsúlyt a beszerelt vasalatok, ezeken próbál mindenki spórolni, holott a minőségi bútorvasalat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kényelmes és praktikusan használható legyen konyhabútora. mivel a vasalatok felelnek az összes ajtó és fiók nyitásáért, csukásáért, illetve számos extra bútorvasalatot is beépíthetünk. 
Blum fiókrandszerek extrém konyhabútorokhoz


Nem tudja, hogy milyen jó is egy konyhában főzni az, aki még nem főzött egy jól megtervezett konyhaszigetes konyhában!


A konyhabútorok elsősorban a hölgyek területe, így amellett hogy illeszkedjen otthonunkba elsősorban az Ő igényük szerint célszerű méretezni és kialakítani. Nagyobb konyhákba érdemes konyhaszigetet is készíttetni, így jelentősen megnövelhetjük az előkészítő hely méretét, ezzel lehetőséget biztosítva több embernek hogy egyszerre dolgozhassanak.


Feliratkozás a következőre: Konyha

Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on

Konyhabútor Árajánlat Kérés

Űrlap kiválasztása
Amennyiben rendelkezik kupokóddal, kérjük itt adja meg hogy érvényesíthesse kedvezményét!
Kérjük adja meg a címet, ahol személyesen is fel tudjuk mérni a helyszínt a pontos méretek miatt
Kérjük írja le minél részletesebben elképzeléseit.
3 + 1 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.