Asztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálásAsztalos | Egyedi bútorok | Extrém Fa megmunkálás

Árajánlatkérés több cégtől az ország egész területén egyszerűen

 

Ide kattintva kérhet árajánlatot több cégtől az ország bármely pontján könnyedén és gyorsan

 

Egyedi Gyerekbútorok

A lakberendezés egy különleges pontja a gyermekszobák berendezése, mert ezen helységek  kialakítása során más szempontokat is figyelembe kell venni, mint a ház többi részénél. A gyermekbútorok, kialakításukban, anyagukban és méretezésükben  is különböznek az átlagos bútoroktól.

Elsődleges szempont hogy fiú vagy lány gyermek számára készül az adott bútor, ez meghatározza a színeit, és kialakítását egyben. Egy kislány szobájába más gyerekbútorok kellenek, mint egy fiú szobába és elrendezését tekintve is különbözhet a két helység.

Nagyon fontos szempont még a biztonság a gyermekbútorok készítésénél, mert csöppségeink még elevenebbek és sok olyan dolgot is csinálhatnak ahol a felnőtteknek szánt bútorok akár komolyabb sérülést is okozhatnak, ezért fontos hogy a gyerekbútor élei, sarkai ne legyenek veszélyesek, illetve el legyenek látva valamilyen élvédővel, illetve ahol lehet lekerekítéseket használjunk. 

Egészségi szempontokból is eltérhetnek a gyerekbútorok a felnőtteknek szántaktól, pláne a kisebb gyerekek esetében akik még esetlegesen meg is rághatják. A bababútorok esetében nagyon fontos, hogy olyan anyagokat használjunk a felületkezelés során, amik száradás után már nem károsak az egészségre, ha valahogy sikerülne mondjuk festékdarabokat lerágnia róla. A babáknak szánt bútoroknál fontos az is, hogy ne legyenek olyan részek, amiket le tud szedni és lenyelni, ezzel is megelőzve sok kellemetlenséget.


Extrém Fa Facebook oldalaExtrém Fa instagramExtrém Fa a PinterestenExtrém fa a youtube-onExtrém Fa a Google+-on